Skip to main content Skip to search

Транспорт до Холандия – превоз на пътници от България и обратно

транспорт от България до Холандия

Транспорт на пътници до Холандия

Споделеният транспорт до Холандия пести време и пари и може да ви направи напълно автономни и независими по отношение на избора на дата на тръгване. Това е голямо удобство за всички пътници, защото страната не е от най-близките до България и обикновено превоза до там изисква търпение.

Нашите удобни бусове осигуряват превоз от Холандия за България и обратно, гарантирайки спокойно пътуване и комфорт на нашите клиенти. Транспортът на пътници до Холандия се изпълнява почти всяка седмица и обхваща големите градове, които са популярна дестинация за българите, които работят там.

Цени

Цените включват до 20 км. отклонение от маршрута. Всеки следващ километър се таксува по 0.50 евро.

ЦЕНА ЗА ОТИВАНЕ ДО ХОЛАНДИЯ: В момента не се предлага

ЦЕНА ЗА ВРЪЩАНЕ ДО БЪЛГАРИЯ:  В момента не се предлага

Резервирайте своя транспорт до Холандия!

С нас пътуването е удобно, сигурно и на супер достъпни цени!

РЕЗЕРВИРАЙ

Редовен превоз всяка седмица

Превозът до Холандия се осъществява предимно по бързи автомагистрали, като всички такси за предвижване и преминаване са включени в цената на билета. Правим така, че да улесним максимално пътуването ви, като елиминираме всички ненужни спирания, както и евентуални продължителни проверки по границите, чакане в задръстване по магистрали и пътища.

Извършваният транспорт на хора до ниската страна с удобни и напълно изправни технически превозни средства е удобен и бърз. Нашите шофьори винаги избират най-прекия и бърз маршрут и по този начин пътуването почти не се усеща от пътниците.

За многобройните български студенти в Холандия ние можем да предложим най-икономичния, бърз и сигурен вариант за предвижване от и за България. С наша помощ студентите пестят пари и могат да завържат полезни контакти по време на пътуването. Достъпните ни цени предоставят възможност за по-често пътуване до родината, за да виждате близки и приятели.

Удобното пътуване на далечни разстояния и безпроблемното преминаване на няколко граници е нашата основна грижа. Избирайки нашите услуги, вие си осигурявате възможно най-сигурния и бърз транспорт до Холандия, независимо дали работите или учите там.

В съвременните условия пътуването в рамките на Европа е относително лесно и достъпно. Нашата транспортна фирма много добре разбира нуждите на всеки отделен клиент и това ни различава от другите. Ние можем да осигурим наистина бързо и безопасно пътуване, като не правим никакви компромиси с качеството.

Споделеното пътуване е изключително удобство и в близко бъдеще ще бъде предпочитания вариант, независимо от дестинацията и от броя на пътуващите. В нашите превозни средства ще намерите всички удобства, от които имате нужда по време на пътя – те са снабдени с климатик, безплатен интернет, детски столчета за деца във всякаква възраст, широко багажно отделение, в което могат да се съберат дори по-обемисти товари. Местата за пътуване са застраховани, а въздухът в колите е свеж и чист, без тютюнев дим. Това са само част от нашите предимства.

Търсите превоз на багаж до Холандия? Можем да ви го осигурим!