Skip to main content Skip to search

Транспорт до Германия – превоз на пътници от България и обратно

превоз за Германия

Частни пътнически превози до Германия

Споделеният транспорт до Германия се извършва по определени маршрути с технически изправни и удобни микробуси. Организираме гъвкави групи от хора за превоз до тази държава. При самото пътуване не се налага дълго изчакване по време на почивките. Това е и една от нашите цели – клиента да се чувства комфортно, да има възможност към него да се подходи индивидуално и да се задоволят всички негови потребности по маршрута.

Предлаганите от нас частни пътнически превози с бус от България до Германия и обратно са наистина комфортни. Границите, до колкото има такива, се преминават много бързо, пътува се основно в светлата част на денонощието, предимно по скоростни магистрали, като се влиза в населени места, единствено, когато има слизащи в тях пътници.

Към момента споделеното пътуване минава през два различни маршрута:

ПЪРВИ МАРШРУТ

София – Виена – Мюнхен – Улм – Щутгарт – Карлсруе – Манхайм – Франкфурт – Нюрнберг и околностите

Цена

ЦЕНА ЗА ОТИВАНЕ: В момента не се предлага

ЦЕНА ЗА ВРЪЩАНЕ ДО БЪЛГАРИЯ:  В момента не се предлага

Цените включват до 20 км. отклонение от маршрута. Всеки следващ километър се таксува по 0.50 евро.

маршрут до Германия 1

кликнете върху картата, за да увеличите

ВТОРИ МАРШРУТ

София – Виена – Нюрнберг – Франкфурт -Кьолн – Дюселдорф – Дортмунд – Билефелд – Хановер – Хамбург и околностите

Цена

ЦЕНА ЗА ОТИВАНЕ: В момента не се предлага

ЦЕНА ЗА ВРЪЩАНЕ ДО БЪЛГАРИЯ: В момента не се предлага

Цените включват до 20 км. отклонение от маршрута. Всеки следващ километър се таксува по 0.50 евро.

маршрут до Германия 2

кликнете върху картата, за да увеличите

Резервирайте своя превоз до Германия!

С нас пътуването е удобно, сигурно и на супер достъпни цени!

РЕЗЕРВИРАЙ

Удобен транспорт за Германия

През последните години все повече българи пътуват до Германия – европейската дестинация, която е на-предпочитана от нашите сънародници. В тази страна живеят и учат много българи, като всеки месец десетки от тях пътуват до България.

Ние можем да ви предложим една относително нова услуга, която през последното десетилетие стана много популярна и намира все повече възторжени привърженици – споделени превози за Германия с микробуси. Това е евтин и удобен вариант да осъществите пътуване от и до тази страна, по всяко време на годината и неограничен брой пъти. Вие ще спестите доста пари, ще пътувате по най-бързите и удобни маршрути и ще имате гарантиран трансфер точно до желаното от вас населено място.

На практика превозът на хора до Германия не отнема много време заради прекрасната инфраструктура, липсата на дълги спирания, чакане по граници, митници, спирането от страна на контролни органи или подобни неприятни инциденти. Ние предлагаме два маршрута, които обхващат максимален брой места, до които българите обикновено пътуват.

Първият маршрут е София – Виена – Мюнхен – Улм – Щутгарт – Карлсруе – Манхайм – Франкфурт – Нюрнберг и околностите. Този маршрут покрива Южна Германия – една от най-развитите области в Европа, в която работят, учат и живеят много сънародници. Тук са концентрирани големи градове, където има крупни български колонии и интензивни пътувания всеки ден.

Маршрутът София – Виена – Нюрнберг – Франкфурт -Кьолн – Дюселдорф – Дортмунд – Билефелд – Хановер – Хамбург и околностите обхваща районите на Северна и западна Германия, които също са предпочитани за пътуване. Ние осигуряваме оптималния маршрут за транспорт и по този начин можем да предложим най-добрата цена.

Превозите до Германия се осъществяват, когато се събере група за споделено пътуване от най-малко пет човека. Нашите шофьори познават маршрутите отлично и имат богат опит в пътуването да всякакви дестинации в Европа. С нашите комфортни превозни средства, няма да усетите умората от транспортирането и ще се насладите на пътуването. Ние гарантираме професионализъм и вежливо отношение и ще се погрижим за цялостния трансфер от точка до точка по всяко време на денонощието.

Всеки бус е снабден с климатик, безплатен интернет, детски столчета за деца във всякаква възраст и голямо багажно отделение. Приятелското отношение и позитивизмът са основните критерии, които спазваме, когато общуваме с нашите клиенти. Това ни дава увереност да заявим, че можем да гарантираме приятно изживяване по време на пътуването. Превозът на пътници до Германия е отговорна дейност и на базата на вече богатият ни опит можем спокойно да заявим, че вече сме наистина изградени професионалисти в тази област.

Ние спазваме всички законови изисквания, които са свързани с превоз на хора, и следваме напълно високите стандарти, зададени от националното и европейското законодателство в това отношение. За нашите клиенти има и гореща телефонна линия. Можете да се обадите по всяко време и да зададете всички въпроси, които ви вълнуват.

Търсите превоз на багаж до Германия? Можем да ви го осигурим!

3.7 (73.1%) 29 гласа