Skip to main content Skip to search

Транспорт до Белгия и Австрия – превоз на пътници от България и обратно

транспорт от България до Белгия и Австрия

Транспорт на пътници до Белгия и Австрия

Белгия и Австрия са две от европейските държави, от и до които българите пътуват сравнително често. Там те работят и учат без да прекъсват връзките с родината си, а това става най-вече посредством чести и интензивни пътувания.

Ние предлагаме надежден споделен превоз до Австрия и Белгия, който ще ви осигури удобно предвижване на много изгодна цена. Транспортът е сигурен и се осъществява с бусове, които покриват всички изисквания за международните превози на пътници. Нашите микробуси спират в повечето австрийски градове, където живеят голяма част от пътуващите българи. Това е голямо улеснение за нашите клиенти, тъй като не им се налага да ползват допълнителен транспорт.

Цени за превоз до Белгия

ЦЕНА ЗА ОТИВАНЕ: В момента не се предлага

ЦЕНА ЗА ВРЪЩАНЕ ДО БЪЛГАРИЯ: В момента не се предлага

Цените включват до 20 км. отклонение от маршрута. Всеки следващ километър се таксува по 0.50 евро.

Цени за превоз до Австрия

ЦЕНА ЗА ОТИВАНЕ: В момента не се предлага

ЦЕНА ЗА ВРЪЩАНЕ ДО БЪЛГАРИЯ: В момента не се предлага

Цените включват до 20 км. отклонение от маршрута. Всеки следващ километър се таксува по 0.50 евро.

Резервирайте транспорт до Белгия или Австрия!

С нас пътуването е удобно, сигурно и на супер достъпни цени!

РЕЗЕРВИРАЙ

Удобен превоз всяка седмица

Австрия се намира относително близо до България и това е причината прехода да е сравнително кратък. По-голямата част от него се извършва по първокласни автомагистрали, което дава възможност да се поддържа оптимална скорост и по този начин се съкращава времето за пътуване. Нашите шофьори са добре обучени и познават отлично трасето. Разполагаме с комфортни бусове, в които има достатъчно място за вашия личен багаж, интернет връзка и широки и удобни места за сядане.

Споделеното пътуване до Белгия с бус преминава през няколко държави. Ние винаги правим всичко възможно границите да се преодоляват бързо и безконфликтно. Това спомага за доброто настроение и бързото предвижване. Този тип транспорт е прекрасен вариант за студентите във Виена и Брюксел, които разполагат с ограничено време и средства. Когато те съставят самостоятелна група и пътуват заедно, пътят наистина не се усеща. По този начин, освен спестените пари, се придобиват и много приятни емоции.

Предлагаме превоз на пътници до Австрия и Белгия и обратно всяка седмица. Това е достатъчен период за да можем да покрием всички желаещи, които пътуват от и до тази дестинация. Ние избираме за най-преките маршрути, без дълги престои по границите. Нашите бусове се управляват само от много опитни и любезни водачи, които са истински професионалисти и можете да им се доверите напълно.

Ние можем да гарантираме точни и коректни отношения, защото работим в интерес само на своите клиенти. По този начин печелим доверието им завинаги и те се чувстват спокойни и уверени, когато пътуват с нас. Новите бусове и опитните ни шофьори ни дават допълнително самочувствие, че можем да покрием изискванията и на най-капризните ни клиенти. По този начин те оценяват по достойнство усилията, които правим за тях да се чувстват добре през цялото време на пътуването със споделен транспорт до Белгия или до Австрия.

Търсите превоз на багаж до Белгия или Австрия? Можем да ви го осигурим!

4 (80%) 6 гласа