Skip to main content Skip to search

Транспорт на багаж до Германия, Холандия, Белгия и Австрия

Транспорт на багаж до Германия, Холандия, Белгия и Австрия

ИЗПРАЩАНЕ И ПРЕВОЗ НА БАГАЖ ДО ГЕРМАНИЯ, ХОЛАНДИЯ, АВСТРИЯ, БЕЛГИЯ

Ние предлагаме уникална услуга, която ще ви улесни – изпращане на багаж до Германия, Холандия, Белгия и Австрия. Това са страни, където вече живеят хиляди български граждани и често техни близки, роднини и приятели имат нужда да изпратят или получат някаква пратка от България.

Всяка седмица извършваме превоз на багаж от и до Германия, като гарантираме, че той ще пристигне бързо и сигурно до съответната дестинация, че неговата цялост и перфектен външен вид ще бъдат напълно запазени. Ние сме специалисти с опит в надеждния транспорт на багажи до тези направления. Разполагаме с добре оборудвани бусове, които са напълно подходящи за превозването на всякакъв вид пратки.

Приемаме поръчки за изпращане на багаж при минимална стойност от 50 евро.

ЦЕНИ

ВИД БАГАЖЦЕНА
Багаж до 20 кг. – торба, сак, чанта, куфар, кашон30 Евро/ бр., над 10бр – 10% отстъпка
Колело50 Евро
Фурна/съдомиялня/сушилня/ТВ до 50″50 Евро
Хладилникот 80 до 100 Евро на бр
Мебели / ДиваниПо договаряне
Обемисти товари от 21 кг. до 200 кг.1.20 Евро / кг.
Обемисти товари от 201 кг. до 500 кг.1.00 Евро / кг.
Домашни животни – куче150 Евро
Домашни животни – котка100 Евро
Цена за кубичен метър багаж(1X1м.)100 Евро

Забележка: Цените са без ДДС

Изпратете багаж в чужбина!

С нас транспортът на багаж е удобен, сигурен и на много достъпни цени!

РЕЗЕРВИРАЙ

РЕДОВЕН ТРАНСПОРТ НА БАГАЖИ В ЕВРОПА

Можем да транспортираме различни видове багаж, дори по-обемисти товари.  Независимо дали изпращате от България или Германия, ние ще го доставим до определения адрес или получател. По този начин няма да се налага да разчитате на нерегламентирани превозвачи, със спорни възможности, които не могат да гарантират, че ще доставят пратката здрав и недокосната. Ние изпълняваме професионално поетите задължения и винаги можете да разчитате на нас.

Използвайте нашите услуги и за транспорт на багаж до Белгия и Холандия. Ние използваме основно автомагистрали при превоза, което освен, че гарантира бързината на доставката, е сигурна причина, че багажа ще пристигне в отлично състояние. На магистралите рядко се срещат остри завои, неравности или дупки по пътното платно, които могат да увредят чупливите елементи във вашата пратка.

Цените, които предлагаме за превоз на багаж до Австрия са изключително конкурентни. Независимо от адресата, до който трябва да доставим багажа, ние правим това възможно най-бързо и качествено. Нашите редовни клиенти са напълно спокойни за своите пратки защото знаят, че ние се отнасяме винаги коректно и няма от какво да се безпокоят.

Нашите шофьори ще ви посрещнат с усмивка и ще ви съдействат за вашите нужди – помощ при товаренето и подреждането на багажа. Ще получите актуална информация за маршрута, по който ще го транспортираме и ориентировъчно време на пристигане .

С наша помощ няма да се налага да търсите близки или познати, които пътуват от България до Австрия, Германия, Белгия или Холандия и да ги молите да предадат пакет или колет на човека, за когото са предназначени. Професионализмът при нас е гарантиран и ние много добре знаем какво означават за роднините ви нещата, които получават от вас. Затова се отнасяме с пълно разбиране към желанията ви и доставяме вашият багаж напълно надеждно.

Изпращане и приемане на пратки от и за чужбина по Еконт в София за клиенти от градове извън София.

3.9 (77.38%) 61 гласа